Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yönlü erdemli birinci sınıf ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin huzurı rabıta, yangın kapıları genellikle özel şümul ve kapı menteşeleri gibi başka yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en munis bedel politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It katışıksız been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin gereksinimlerine rabıtalı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin elverişli ruhsat olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu boyut arakçılık vakalarının önlenmesini esenlar.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların nihayetinde kâin yangın çıkış baplarıyla konfederetir ve Yangın Kapısı Fiyatı koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi ıztırari bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin özümlemeı yasalarla zorunlu kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine bentlı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Bu kapılar omurga olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır başlamak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Yangın Kapısı Fiyatı kapısı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen dışarıya dürüst açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında selim bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Farklı bir anlatımla yangın holüne oluşturulan bapda, yangın holüne girerken menteşe sağda ise sağ kanat, solda ise sol Yangın Merdiveni kapısı kanat kapı olarak adlandırılır.​

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın organize testleri mimarilmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakalı tetkik geliştirme çhileışmalarımız vardır. 

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin imkansız olmasına illet olacaktır.

Yangın kapısı, her zaman ağız ağıza kapalı ve kilitlemeli olmalıdır. Bapnın küşade veya yarı örtüsüz bırakılması, yangın durumunda alevlerin sair alanlara yayılmasına ve korkulu durumların oluşmasına niye olur. Bapnın kilidine daima olarak ilgi eylemek önemlidir.

Report this wiki page